Trollcruise er et av de største og mest erfarne charterbåtrederiene i Oslofjorden. Selskapet leier ut veteranbåter med fullt mannskap og servering, og byr på uforglemmelige cruiseopplevelser i Oslos maritime naturlandskap.

– Trollcruise representerer flytende kulturhistorie, og er en kjent og kjær familiebedrift med mange fornøyde kunder som vender tilbake år etter år. Nå er vi glade for at dette veldrevne selskapet skal bidra positivt til vår virksomhet. Sammen skal vi skape store opplevelser for våre reisende på Oslofjorden, sier konsernleder Kjetil Førsvoll i Boreal.

Trollcruise har fire seilbåter og en fjordabåt som kan ta med seg grupper på 10–350 gjester.

– Trollcruise leverer hele opplevelsen fra A til Å – båtutleie, servering av nydelig mat og drikke, aktiviteter, underholdning, serviceinnstilt mannskap og fleksibilitet overfor kundene, sier Førsvoll.

Hovedsesongen for fjordcruise er fra mai til september, men Trollcruise arrangerer også turer og eventer i vinterhalvåret. Selskapet har god erfaring med firmafester, bryllup, sommerfester, internasjonale arrangement og private lag.

– Vi deler felles verdier med Trollcruise, og nå ser vi fram til å leve opp til Boreals visjon – la oss dra sammen, sier Førsvoll.

Boreal er et ledende konsern innen mobilitet i Norge, og opererer buss, båt og bane. Hovedkontoret er i Stavanger, og Boreal har 2700 medarbeidere.