Ønsker du å bli lærling i Boreal? Send inn søknad her!

Vi er på utkikk etter imøtekommende bussjåfører som liker å jobbe med folk og som er opptatt av å kjøre sikkert i trafikken. 

Som lærling hos oss har du en egen fadder. Gjennom god opplæring, tett oppfølgning og tilrettelagt turnus skal du bli en trygg, sikker og serviceinnstilt sjåfør. Vi inngår lærlingkontrakt med deg fra du begynner å ta sertifikatet. På den måten får du lønn allerede før du begynner hos oss.

I løpet av første halvår i lærlingetiden gjennomfører du et 19-ukers kurs på en av de aktuelle landslinjene for å oppnå godkjent føreropplæring og yrkessjåførutdanning. Fordelene med yrkessjåførutdanningen er at du får dekket store deler av billappen (klasse B) og utgiftene til busslappen (klasse D).

Les mer på utdanning.no om hvordan du blir bussjåfør

 

Bussjåfør Kristin Slinning

– Ingen dager er like, det er variert og spennende, sier Kristin Slinning. 

Hun startet som lærling i Boreal i 2015, og 15. september 2017 besto hun fagprøve for yrkessjåfør med karakteren meget godt.

Godt arbeidsmiljø 

– Det er trivelig arbeidsmiljø, og jeg får prøve mye forskjellig. Her tar de godt vare på meg, sier en smilende Slinning. 

På Orkanger der Kristin Slinning er sjåfør, er det også fem andre sjåfører som er kvinner. 

– Dette er en sikker jobb, det er flinke ledere og det er også hyggelige tillitsvalgte som man kan prate med om ting man lurer på. 

Slinning har nå signert kontrakt på fast ansettelse.

Billig busslapp gjennom skolen

Som ledd i utdanningen på videregående, slipper ungdommene den store ekstrakosten det tidligere var å ta busslappen som voksen.

 

Lærlinger i Boreal 

Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan diskutere dine muligheter hos oss. 

Fagretning Fagbrev
Bilfaget Bilmekaniker
Motormannfaget Motormann
Matrosfaget Matros
Banemontørfaget Banemontør
Industrimekanikerfaget Industrimekaniker
Kontor- og administrasjonsfaget Kontor- og administrasjonsmedarbeider
Yrkessjåførfaget Bussjåfør