Med turtrikken i Trondheim får du en stemningsfull og annerledes åpning på ditt arrangement. 

Verdens nordligste trikk frakter deg og ditt selskap fra sentrum til Lian, og tilbake igjen etter ditt ønske. Det passer for alle typer eventer og arrangementer, som firmatur, selskap og bursdager, bryllup og teambuilding.

Våre trikker 

Veterantrikken

Vårt blå/gule chartersett fra 1950-tallet har 82 sitteplasser, små bord, guidemikrofon, og er populært for de som ønsker servering om bord. Vi har skjenke- og serveringsbevilling.

Kulturtrikken

Ta en tur med en ekte gammel Gråkallbane-vogn, nemlig Graakalbanens forstadsbanevogn med kupeer og skyvedører. Dette er for deg som ønsker en tur med historisk, autentisk Graakalbane-materiell med guiding ombord. Settet har 76 sitteplasser.

Singsakertrikken fra 1914

For de helt spesielle anledninger kan vi lage en eksklusiv tur for 24 gjester med en gammel Singsakertrikk fra 1914. Da får dere oppleve hvordan folk reiste i gamle dager – da billetten kostet 15 øre og man satt på trebenker.

Mat og drikke

For mange er Lian restaurant målet for turen, og vi frakter deg gjerne med en av våre gamle, stemningsfulle trikker.  Turtrikken har serveringsbevilling og skjenkebevilling for øl og vin hvis du ønsker mat og drikke på turen. Vognene har bord mellom setene, anretningsdisk og guidemikrofon.

Du kan også kombinere trikk til Lian og selskap på Lian Restaurant, med å leie buss hjem igjen.