Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud:

Send en forespørsel!

 

Vi har moderne turbusser for en komfortabel og hyggelig reise. Turene kan variere fra noen timer til mange dager. Våre turbusser har plass til 16-57 personer. Vi hjelper gjerne til med planlegging av tur og arrangement, og gleder oss til å høre fra deg.

Firmatur og teambuilding

Skal bedriften på blåtur eller trenger dere å leie buss til en firmatur? Vi frakter dere til og fra møter, kurs, konferanser, seminarer, befaringer, sommerfest, julebord, kick-off og teambuilding.  

Skoletur

Hos oss kan du leie buss til skoletur og klassetur. Skal skolen eller klassen på fjelltur eller utflukt, til museum eller fornøyelsespark vil vi gjerne bidra til å gjøre turen enklest mulig. Vi kan tilby buss og sjåfør til korte og lange turer.

Foreninger og idrettslag

Vi har buss til leie for foreninger, idrettslag, pensjonistgrupper, og til utdrikningslaget og vennegjengen.

Arrangement og event

Til større arrangement transporterer vi deltakerne, og vi tilbyr også å koordinere transporten. Dette kan være til større kulturelle arrangement, idrettsarrangement, seminarer og annet.

Tur til utlandet

Vårt eget reisebyrå Boreal Reiser, tilbyr turer hvor transport, overnatting, aktiviteter og mat er inkludert. Vi utgir turkataloger to ganger per år, med mange spennende reisemål. I tillegg skreddersyr vi turer tilpasset kundens behov og ønsker. Se mer på borealreiser.no.

Buss til og fra flyplass

Vi kjører til og fra flyplasser i Norge i de største byene. Vi tilpasser transporten dit hvor kunden skal, for eksempel til hotell, til Hurtigruten eller til tog.  Vi tilbyr spesialpris til større grupper (25-57 passasjerer) og mindre grupper (10-16 passasjerer, minibuss).

Kjøring til og fra arbeidsplassen

Har bedriften behov for egen busstransport til og fra arbeidsplassen?  Vi kjører i dag buss for flere bedrifter i Norge, ofte på grunn av for få parkeringsplasser for de ansatte eller fordi offentlig kommunikasjon ikke strekker til.