Flybussen vil kjøre til alle Oslo-flyvninger alle dager.

– Flyplassen i Kirkenes har den siste tiden hatt stor økning i antall passasjerer. Vi ønsker å ha et godt og trygt rutetilbud til våre passasjerer. Avinor har vært en viktig støttespiller for å få startet opp flybussen i Kirkenes, sier daglig leder Owe André Askeland i Boreal Travel. 

Traseen blir som tidligere: Kirkenes kai, Prestøya, Spareland, Thon Hotell Kirkenes, Amfi Kirkenes, Scandic Hotel Kirkenes, Handelsparken, Kirkenes sykehus, Bjørkheim – Hesseng, Kirkenes lufthavn. 

Boreal Travel følger situasjonen fortløpende, og rutetider endres i takt med endringen i flytrafikken. Oppdaterte rutetider finnes alltid på Flybussen.no.

– Vi er veldig glade for at flybussen nå starter opp igjen med sine avganger. Boreal er en viktig samarbeidspartner for oss i det kollektive tilbudet våre reisende tilbys til og fra Kirkenes lufthavn. Vi gleder oss til å se bussene på plass igjen – med mange fornøyde reisende, sier lufthavnsjef Rell Erling Kjølås ved Kirkenes lufthavn.

Boreal Travel oppfordrer våre reisende til å følge Flybussen Kirkenes på sosiale medier: 

https://www.facebook.com/FlybussenKirkenes

 

Boreal er et ledende konsern innen mobilitet, og drifter kollektivtransport med buss, båt og bane. Hovedkontoret er i Stavanger, og Boreal har 2700 medarbeidere.