North Adventure er et reiselivsselskap med hovedkontor i Alta.

– Selskapet pakker og lager opplevelsesreiser, og jobber hver dag for å utvikle Finnmark og Nord-Norge til å bli Norges fremste turistdestinasjon. North Adventure blir nå et selskap under Boreal Travel, sier konsernleder Kjetil Førsvoll i Boreal.

– North Adventure har vært en viktig aktør i den lokale utviklingen av opplevelsesturisme i Finnmark de siste årene, og har vært ledende i utviklingen av vintercruise til Finnmark, sier Førsvoll.

North Adventure er i dag den største aktøren innen organisering av vintercruise i Finnmark, og selskapet har også en sentral rolle i turistinformasjonsvirksomheten i Alta og Lakselv.

– Vi gleder oss til å bli en del av Boreal-familien og være med på å dra utviklingen i reiselivsnæringen i nord videre, sier Henriette Bismo Eilertsen, som er daglig leder og en av eierne som nå selger North Adventure til Boreal Travel.

North Adventure ble stiftet i 2003 og har til sammen 15 medarbeidere med heltid og deltid. I tillegg gir selskapet arbeid til mer enn hundre guider i lokalområdet.

– Vi setter stor pris på å få nye dyktige medarbeidere med på laget. North Adventure og Boreal-konsernet deler felles verdier, og nå ser vi fram til å leve opp til Boreals visjon – la oss dra sammen, sier daglig leder Roar Refseth i Boreal Travel.

Boreal Travel overtar alle aksjer i North Adventure fra 6. desember 2019.

Boreal er et ledende konsern innen mobilitet i Norge, og opererer buss, båt, bane og reiseliv. Boreal har 3000 medarbeidere.