VIKTIG INFORMASJON: Boreal Travel starter opp Flybussen Harstad igjen fra og med søndag 10. mai. Flybussen vil kjøre til alle ankomster og avganger til Oslo-fly. Oppdaterte rutetider finnes på Flybussen.no og Facebook.com/FlybussenHarstad.

Rutene ved Harstad/Narvik lufthavn er innstilt fra mandag 4. mai av og rutene ved Stavanger lufthavn blir innstilt fra onsdag 6. mai. Innstillingene gjelder inntil videre.

– Vi har i det lengste prøvd å opprettholde et visst tilbud på rutene, og beklager ulempene innstillingene medfører for våre reisende. Dette er ikke noe vi ønsker, men det er ikke passasjergrunnlag for å opprettholde tilbudet, sier daglig leder Owe André Askeland i Boreal Travel.

Flybussen er et rent kommersielt tilbud uten offentlig støtte.

– Det har vært en tett og god dialog med Avinor i forbindelse med avgjørelsen om å innstille. Boreal følger tett med på situasjonen, og har et ønske om å starte opp igjen rutene så fort det er mulig, sier Askeland.

Fra før av er Flybussen Kristiansand, Flybussen Sandnes og Flybussen Kirkenes innstilt inntil videre.

Boreal er et ledende konsern innen mobilitet, og drifter kollektivtransport med buss, båt og bane. Hovedkontoret er i Stavanger, og Boreal har 2700 medarbeidere.