Planlegger

Ønsker du å jobbe med kompleks logistikk i et fremtidsrettet og grønt selskap?

TittelPlanlegger
Søknadsfrist

Boreal er en ledende aktør innen mobilitet. Vi har et samfunnsansvar og jobber for å begrense miljøbelastningen som vår virksomhet forårsaker. La oss dra sammen!

Ønsker du å jobbe med kompleks logistikk i et fremtidsrettet og grønt selskap?

Da har vi den rette jobben for deg! Hos oss får du ansvar for vogn- og turnus-planlegging både i drift og anbud. Du vil delta i prosjekter for å optimere vår drift for økonomisk og miljømessig bærekraftighet. Du liker å jobbe i høyt tempo både alene og sammen i team.

Vi ønsker at du har kjennskap til tariffer og lovverk innenfor ditt fagområde, at du har gode datakunnskaper, spesielt innen Excel, og gjerne at du har jobbet med planleggingsverktøy før. Dine interesser for å analysere store datamengder, optimalisering, maskinlæring og algoritmer vil bli verdsatt.

Stillingen krever 3 års høyere utdanning, gjerne innen logistikk, og gode norsk- og engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig.

Hos oss får du kollegaer som vil du skal trives og utvikle ditt potensial, og en jobb du kan føle deg trygg i.

For spørsmål om stillingen vennligst kontakt Finnpersonal Search & Selection ved daglig leder Finn-Einar Mæle på 92 68 44 66 / finn@finnpersonal.no mellom kl. 07.30-22.00 (10.00-18.00) eller Endre Tangen, Leder Planavdeling Boreal på 91 36 75 11.

Søknadsfrist: 31.01.2019

Boreal Norge AS

Telefon91 555 888

Besøksadresse

Adresselinje:Haakon VIIs gate 7
Postnr og sted: 4005 STAVANGER

Postadresse

Navn/tittel: Boreal Norge AS
Adresselinje:Haakon VIIs gate 7
Postnr og sted: 4005 STAVANGER

Fakturaadresse

Adresselinje:Haakon VIIs gate 7
Postnr og sted: 4005 Stavanger